Вигідний поліс автоцивілки для надійного майбутнього

17.05.2024

Безпека водія та пасажирів на дорозі є пріоритетом, тому важливо завчасно подбати про страхову програму для захисту від витрат у випадку аварійних ситуацій. Компанія ІНГО протягом 30 років надає різні види пакетних послуг для відшкодування збитків та покриття матеріальної шкоди у межах суми, зазначеної у полісі. Сервіс зарекомендував себе як надійний страховик із різних видів пакетних програм.

Важливі фактори страхування та вартість

Поліс має загальні умови, але можна змінити суму страхування в залежності від побажань клієнта. Максимальна вартість покриття встановлена законом та складає до 160 000 гривень. Перевага програми Автоцивілка серед інших полісів в тому, що вона забезпечує фінансовий захист третіх осіб, які можуть постраждати в результаті дорожньо-транспортної пригоди, спричиненої застрахованим водієм. Тобто якщо ви стали винуватцем ДТП, то не маєте виплачувати компенсацію зі своєї кишені.

До переліку страхових випадків можна включити пункт «Свідомий захист», щоб забезпечити швидке врегулювання відшкодування в ДТП. У випадку, коли винуватцем аварії є інший водій, постраждалий може звернутись до представників INGO та отримати відшкодування за умовами своєї програми.

Для детального розрахунку суми страховки потрібно вказати наступні пункти:

  • тип автомобіля (достатньо вибрати із запропонованого переліку);
  • місце, де був зареєстрований транспорт (інформація вказана у технічному паспорті);
  • відсутність страхових ситуацій;
  • термін дії (автоцивілку можна оформити на різні періоди).

Онлайн-страхування дає можливість заощадити кошти та час, адже на сайті занижені ставки і це врегульовано на законодавчому рівні, тобто на суму виплати після страхового випадку не вплине. Власник авто зможе отримати повну вартість, що покриє шкоду.

Процес оформлення

Після вибору типу страхового пакета та отримання фінішної вартості потрібно зазначити персональні дані та вказати їх у спеціальних полях. На сайті ІНГО є форма для заповнення із підказками, тому тут просто зорієнтуватись. Якщо у процесі оформлення виникають труднощі, можна звернутись до онлайн-підтримки – працівники сервісу допоможуть пришвидшити процес отримання документа.

Після оплати вибраного пакету страхування потрібно підтвердити операцію за допомогою СМС-повідомлення та дочекатись листа на електронну адресу або телефон. Електронний договір має юридичну силу на одному рівні із паперовим документом, тому його також можна використовувати у разі ДТП.

У разі настання страхового випадку потрібно зафіксувати обставини та вказати кількість учасників. Обов’язковим є документальне оформлення за участю представників поліції. Представник сервісу ІНГО проводить огляд автомобіля та визначає розмір завданої шкоди. Після цього відбувається узгодження суми виплати зі страховою компанією та отримання виплати для покриття збитків, отриманих у ДТП.

Оператори цілодобово працюють для надання консультацій та перевірки страхових випадків. Поточний стан страхової справи можна переглядати онлайн в особистому кабінеті та відстежувати процес ухвалення суми виплати. Автоцивілка від INGO – оптимальний варіант для надійного захисту авто.