Які документи потрібні для оформлення кредитної картки

23.07.2024

Кредитні картки є зручним фінансовим інструментом, який дозволяє купувати товари та послуги навіть тоді, коли у вас немає достатньо коштів на рахунку. Також вони дають змогу долучатися до короткострокових вигідних акцій, користуватися знижками тощо незалежно від розміру заробітної плати. Тим паче кредитна картка – це те, що можна легко та швидко відкрити, особливо в Ощадбанку. Які документи потрібні для оформлення та як це зробити – далі в матеріалі.

Які документи потрібні, щоб відкрити кредитну картку в Ощадбанку

Для того, щоб оформити кредитну карту, вам потрібно підготувати такі документи:

  • паспорт громадянина України або ID-картка;
  • ідентифікаційний код (індивідуальний податковий номер).

До речі, в Ощадбанку не потрібна довідка про доходи для того, щоб відкрити картку. Також не потрібно вносити жодну заставу чи залучати поручителів.

Як відкрити кредитну картку в Ощадбанку

Оформити кредитну картку дуже просто. Подати заявку на відкриття можна як онлайн, так і офлайн у відділенні банку. Онлайн-заявку можна заповнити на офіційному сайті Ощадбанку або ж в мобільному застосунку. Після схвалення заявки ви зможете отримати кредитну картку.

Кредитні картки в Ощадбанку

Ощадбанк пропонує кілька програм обслуговування зі зручним кредитним лімітом і гнучкими умовами відшкодування позичених коштів. Наприклад, кредитні карти MORE мають пільговий період до 92 днів на вибрану в чат-боті категорію. Крім того, користуючись такою карткою, ви матимете бонуси під час розрахунку в магазинах АТБ. Кредитна картка – це зрозумілий і простий спосіб отримати до 250 000 грн. Водночас відсутня комісія за надання й обслуговування кредиту. А, наприклад, «Моя кредитка» дозволяє користуватися кредитними грошима у валюті на вибір: гривні, долари або євро. До того ж для військовослужбовців встановлена щомісячна комісійна винагорода за обслуговування кредиту в розмірі 3,2% від суми використаного кредиту.

Ви можете зареєструвати свою кредитну картку в Apple Pay/Google Pay/Garmin Pay/Mi Pay та зручно, безпечно й в один клік здійснювати оплату безконтактно смартфоном, годинником або фітнес-браслетом. А ще кредитні картки від Ощадбанку дозволяють оплачувати частинами будь-які товари.

Підсумуємо

Кредитні картки – корисний інструмент, для відкриття якого потрібно мінімум документів. Вони надають фінансову гнучкість і можливість скористатися різними програмами лояльності. Ощадбанк пропонує різноманітні варіанти кредитних карток, які можуть задовольнити потреби різних клієнтів. Детальніше дізнатися про умови ви можете на офіційному сайті банку.