Критерії вибору б/у моніторів для ПК

24.07.2024

У тих випадках, коли потрібно змінити монітор для ПК, багато хто задумується над тим, щоб придбати модель, яка вже була у використанні. Варто зазначити, що рішення купити монітор б/у частіше за все стає вірним. За умовою, що  покупець звертається до перевіреного спеціалізованого онлайн-магазину. Там де займаються не тільки продажем техніки, але і надають гарантію та всі товари, що були придбані.

Цікаво те, що вторинний ринок пропонує можливість придбати б/у монітори від відомих виробників. Але при цьому можна значно заощадити кошти. Не варто у такому випадку звертатися на дошки оголошень, оскільки таким чином є ризик наштовхнутися на шахраїв. До того ж таким чином часто намагаються позбутися застарілої техніки, яку не перевіряють на дефекти. І для того, щоб мати змогу купити монітор відмінної якості, що вже використовувався, краще обрати інтернет-магазин, який завоював позитивну  репутацію та робить усе можливе, щоб підтримувати власні здобутки.

Інтернет-магазин Gazik завжди готовий запропонувати техніку з Європи, що має високу якість. Техніка вже була у використанні, але це не робить її гіршою. Кожен наявний екран в асортименті магазину, відрізняється чудовою якістю, відмінним виглядом. Технічні характеристики високі, підходять для того, щоб виконувати різноманітні завдання.

Обирайте те, що буде найбільш оптимальним варіантом для задоволення власних потреб. У тому випадку, якщо не знаєте, що саме збираєтеся придбати, завжди є нагода звернутися до досвідченого консультанта, який завжди радо допоможе.

Як саме обрати б/у монітор для ПК?

Для того, щоб мати змогу обрати підходящий монітор для ПК, потрібно, в першу чергу, звернути увагу на головні критерії:

  • Визначитися з форматом та діагоналлю. Найбільшим попитом сьогодні користуються широкоформатні монітори для комп’ютера. На такому пристрої зручно грати, працювати, дивитися фільми. Йдеться про чудовий  варіант для багатьох користувачів, які цінують швидкість та якість роботи. Але якщо потрібно придбати б/у ПК фотографам, програмістам чи іншим спеціалістам, тоді краще вибрати монітор, з діагоналлю від 22 дюймів. Монітор у 24 дюйми і більше також підходить. Для бухгалтерів та юристів підходять невеликі формати моніторів. Доречно розглянути пристрої на 17-19 дюймів;
  • Має значення роздільна здатність монітора. Частіше за все, клієнти вибирають параметри 1920х1080, бо така техніка здатна забезпечити зображення високої якості та зменшити навантаження на зір. Звісно, якщо дотримуватися потрібної дистанції між екраном та користувачем;
  • Вибираючи монітор, призначений для домашнього користування, варто визначитися, наскільки буде його зручно використовувати та підключати ігри.

Як і нові моделі моніторів, вироби б/у гарантують якість. Кожна модель ретельно перевіряється з боку спеціалістів. Перш ніж пристрій буде запропонований клієнту, б/у монітор повинен відповідати наступним характеристикам:

  • Мати чітке зображення на екрані;
  • Без особливих дефектів, з насиченим кольором та відтінками;
  • Ціна більш низька ніж на нові моделі.

Всі ці переваги є серйозним приводом задуматися над тим, щоб купити б/у монітори за доступними цінами.

Як купити б/у монітор, не виходячи з дому?

Для того, щоб мати змогу придбати бажану модель монітору б/у, достатньо зайти на сторінки онлайн-магазину. Скористатися посиланням https://gazik.ua/, переглянути ті варіанти, які представлені на сайті. Весь товар, що пропонує онлайн-магазин пройшов перевірку на якість, перш ніж надійти у продаж та потрапити до особистого використання.